Vacuumzakken met Ventiel

Pro Vacuumzakken 40X60 [Set 2 Zakken]
€6,95 Stukprijs: €3,98 / Stuk
Niet beschikbaar
Pro Pakket Vacuumzakken voor Filament [Set 10 Zakken+Pomp]
€35,00 €42,70 Stukprijs: €3,50 / Stuk
Niet beschikbaar
Pro Vacuumzakken Home [Set 12 Zakken]
€49,95 €60,70 Stukprijs: €4,16 / Stuk
Beschikbaar
Pro XL Pakket Vacuumzakken voor Filament [Set 30 Zakken+Pomp]
€75,00 €112,20 Stukprijs: €2,50 / Stuk
Niet beschikbaar
Pro Vacuüm Opbergzakken Home XL [Set 28 Zakken]
€99,95 €143,30 Stukprijs: €3,57 / Stuk
Beschikbaar
Basic Vacuumzakken 130X74+86X50 [Set 2 Zakken]
€4,95 €5,95 Stukprijs: €2,48 / Stuk
Beschikbaar

Vacuumzakken met Ventiel

Vacuümzakken zijn super handig om ruimte te besparen en je spullen op te bergen vrij van stof, vocht en vuil. De zakken zijn hersluitbaar waardoor je de zakken steeds weer opnieuw kunt blijven gebruiken zolang de vacuümzakken niet lek gaan. Vacuümzakken die zijn uitgerust met een ventiel op de zak kunnen worden vacuum gezogen met behulp van een stofzuiger. Door de stofzuigermond op het ventiel te plaatsen kunt u eenvoudig alle lucht uit de vacuümzak zuigen. Vrijwel alle stofzuigers zijn geschikt voor het vacuümzuigen van de vacuümzakken met ventiel. Wanneer de stofzuigermond niet goed op of over het ventiel valt dan kan het lastig zijn om de vacuümzakken vacuum te zuigen met behulp van die stofzuiger. In dat geval kan je proberen om een hulpstuk te gebruiken wat wel/beter over het ventiel past zodat je de zakken wel gewoon vacuüm kunt zuigen. Mocht het echt niet lukken dan zou je voor de PRO vacuümzakken een handpompje kunnen bestellen.

Vacuümzakken met ventiel vacuumzuigen met behulp van een handpomp

Als je geen stofzuiger tot je beschikking hebt kan je een aantal vacuümzakken met ventiel ook vacuümzuigen met behulp van een handpompje. De PRO Vacuümzakken zijn geschikt om met de PRO vacuümpomp vacuüm te worden gezogen. Het pompje kan in het ventiel van de vacuümzakken worden gedraaid en zo kunnen de vacuümzakken vacuüm worden gezogen.

Roll-up Vacuümzakken zonder ventiel

Er zijn ook vacuümzakken zonder ventiel, dit zijn de zogenaamde roll-up vacuumzakken. Deze zakken worden vaak gebruikt om mee te nemen op reis, omdat deze zakken zonder hulp van een stofzuiger of pomp vacuum gemaakt kunnen worden. De roll-up vacuümzakken maak je vacuüm door te persen en te rollen. Kijk voor meer informatie over de Roll-up vacuumzakken op de pagina: Vacuümzakken voor op reis

Handige Vacuumzakken Video's

Vacuumzak met ventiel vacuumzuigen met behulp van een stofzuiger
Vacuumzak met ventiel vacuumzuigen met behulp van een handpomp
Uitgebreide video handleiding voor het gebruik van vacuumzakken

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »