Vacuumzakken voor op Reis

Travel Vacuumzakken voor op Reis

In deze categorie vindt je verschillende vacuümzakken die geschikt zijn om mee te nemen op reis. Welke vacuumzakken je het beste kan kopen om mee te nemen op reis leggen we hieronder verder uit.

Roll-up vacuumzakken

Het grote voordeel van rollup vacuumzakken is dat je verder geen hulpmiddelen nodig hebt om de vacuümzakken vacuüm te krijgen. Je duwt de lucht uit de zak door de zak op te rollen. Aan de onderkant van de roll-up vacuümzak zit een speciale lucht uitlaat strip waardoor je de lucht naar buiten drukt. Zodra de lucht eruit is sluit de strip automatisch. De roll-up vacuümzakken zijn (net als de andere vacuümzakken) meerdere keren te gebruiken. Je opent en sluit de zak via de hersluitbare strip aan de bovenkant van de vacuümzak. Als je de zakken voorzichtig behandeld dan zijn de zakken steeds weer opnieuw te gebruiken. 

Vacuumzakken met pomp

Als je het oprollen van de vacuümzak niet makkelijk vindt, dan kan je tegenwoordig ook kiezen voor vacuümzakken die kunnen worden vacuüm gezogen met een handpompje. Het grote voordeel is dat je zelf niet veel kracht hoeft uit te oefenen op de vacuümzak en dat je de vorm van de vacuümzak zelf kan bepalen. Een nadeel is dat je het pompje ook mee moet nemen in je bagage op reis, maar het pompje neemt niet zo veel ruimte in beslag.


Heb je nog vragen over vacuümzakken voor op reis? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!


 

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »